Badminton Vereniging Almere

Tamara v.d. Hoeven is terug!

Nadat Tamara vijf jaar bij ons heeft gespeeld besloot ze vorig jaar over te stappen naar Velo, voor een nieuwe uitdaging. Ze heeft nieuwe dingen geleerd en nieuwe mensen leren kennen. Echter breekt het reizen haar op en heeft ze besloten terug te keren op het oude nest, AviAir Almere. Tamara heeft afgelopen week het contract getekend.

Hierbij een stukje van Tamara zelf:

💛I AM BACK💛

Jaja echt waar.... volgend seizoen keer ik terug naar Almere.

Na een seizoen voor VELO te hebben gespeeld waar ik nieuwe mensen heb leren kennen, Play offs heb gespeeld en een mooie ervaring te hebben gehad. Is het voor mij helaas niet meer haalbaar. Een full time baan, twee keer trainen in den haag en competitie. Ik kan je zeggen. Het is slopend. Via deze weg 💝Bedankt VELO voor de mooie ervaringen en leermomenten💚

Ik ben super blij dat ik weer voor Almere mag spelen... ik heb mijn vrienden en de gezelligheid erg gemist. Dat Is natuurlijk ook niet gek als je al 5 jaar voor dezelfde club hebt gespeeld. Ik kijk uit naar volgend seizoen. Met het nieuwe team en natuurlijk de nieuwe coach!!!

Wij hebben als technische staf veel vertrouwen in Tamara en haar ambities. We zijn dan ook erg blij met haar terugkeer. Zij kan met haar focus op de dubbel en mix van zeer toegevoegde waarde zijn voor het team.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Geert Berghuis op 23-03-2019 om 22:11 uur

    Het geel staat je goed! Welkom terug!

  2. Ernst op 24-03-2019 om 10:55 uur

    Welkom terug Tamara.

Reageer op dit bericht (“Tamara v.d. Hoeven is terug! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)