Badminton Vereniging Almere

Ilse Vaessen dubbelrol in AviAir Almere

Ook Ilse zal volgend 'gewoon' in het geel te bewonderen zijn. Ik schrijf 'gewoon', omdat dit afgelopen seizoen niet zo gewoon was. Ze is het gehele seizoen geblesseerd geweest, waardoor spelen niet mogelijk was.

lse heeft alweer drie seizoenen op zitten bij BV Almere, nadat zij uit de Duitse competitie is gestapt en haar topsportcarrière gedag heeft gezegd. Door de weeks werkt ze op Papendal voor Badminton Nederland en is ze nog steeds iedere dag verbonden met topsport. Ze zal er dus nog in ieder geval een vierde seizoen aan vastplakken.

In eerste instantie hopen we allemaal dat Ilse zal kunnen spelen en fit is aan de start van het seizoen. Lukt dat niet, dan wil Ilse nog steeds aan de slag in het eerste, maar dan als assistent van hoofdcoach Dave Khodabux. Een tweede coach is geen overbodige luxe weet Dave en hij is dan ook zeer blij dat Ilse heeft aangeboden te willen helpen bij de coaching. Ook als Ilse wel kan spelen, zal ze dit proberen te combineren met het coachen van de jongere spelers in haar team. Met haar ervaring kan ze de spelers heel wat kennis overdragen!

Wij wensen Ilse veel succes met de revalidatie en hopen haar fit weer op de baan te zien begin september. Ook zijn we blij met haar dubbelrol en wensen haar daar ook veel plezier en succces mee.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Geert Berghuis op 03-04-2019 om 23:52 uur

    Succes Ilse!

  2. Henk Staats op 08-04-2019 om 12:13 uur

    Een mooie dubbelrol!

Reageer op dit bericht (“Ilse Vaessen dubbelrol in AviAir Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)