Badminton Vereniging Almere

Sterk AviAir Master 4 6 toernooi Almere 2019!

Komend weekend, 6 en 7 april 2019, vindt wederom het AviAir Master - 4 - 6 toernooi Almere plaats in Sporthal Raggers. Met in totaal 195 deelnemers is er in vooral in de Master een uitdagend spelersveld. Het AviAir Master is het vierde toernooi van het Master Circuit 2019, welk in totaal bestaat uit zes toernooien.

In het mannenenkel staan de geplaatste spelers allemaal erg dicht bij elkaar op de nationale ranglijst. De topfavoriet is bij uitstek Aram Mahmoud die de vorige drie Master toernooien dit seizoen allemaal gewonnen heeft. Hij is samen met Dennis Koppen de favoriet maar Niels Veenstra en Thomas Sibbald worden als belangrijkste uitdagers gezien al mag je Michiel Kuijt nooit onderschatten.

Dit bestand bestaat niet

In het vrouwenenkel is de Almeerse Amy Tan als eerste geplaatst. Na het wegvallen van Ieva Pope is Dorien Lups de grootste uitdaagster. Het is aan Meike Versteeg en Chloe Mayer om deze verwachte finale te voorkomen. Meike Versteeg zal na haar winst tijdens de FZ Forza Master BC Amersfoort met de nodige vertrouwen aan het toernooi beginnen.

Het mannendubbel is altijd spectaculair om te zien en met het nieuwe Almeerse koppel Aram Mahmoud / Alex Vlaar en Gijs Duijs / Brian Wassink ben je verzekert van mooie rally’s. Het als derde geplaatste koppel Michiel Kruit / Leon Nottelman is echter een gerenommeerd dubbel die niet onderschat mag worden!

Met het wegvallen van het als eerste geplaatste koppel is het bovenste deel van het schema helemaal open. Hier zijn de als vierde geplaatste Jasmine Paap / Monique Slaman de grootste kanshebbers voor de finale plaats. In het onderste deel van het schema worden Tamara van der Hoeven / Dorien Lups als finalisten verwacht. Charissa Kuiper / Jaymie Laurens zijn als derde geplaatst.

In het gemengd dubbel zijn Michiel Kruijt / Tamara van der Hoeven de topfavoriet. Het als tweede geplaatste koppel Aram Mahmoud / Amy Tan hebben in de competitie echter al laten zien een meer dan ijzersterk koppel te zijn. Alex Vlaar kan samen met de Bulgaarse Dimitria Popstroykova voor een verrassing zorgen!

De volledige loting en speeltijden (zaterdag 9.00-22.00, zondag 9.00-17.00) staan op toernooi.nl. Het toernooi zal worden gespeeld in Sporthal Raggers. En als u nieuwsgierig bent, komt gerust kijken. De toegang is gratis.

Het toernooi maakt deel uit van het Master circuit 2019

Het Master Circuit 2019 bestaat uit de volgende zes toernooien:

Organiserende vereniging Plaats Datum Informatie
BC Drachten Gorredijk 1-2 september 2018 winnaars
GSBC Amor Groningen 2-3 maart 2019 winnaars
BC Amersfoort Amersfoort 16-17 maart 2019 winnaars
BV Almere Almere 6-7 april 2019 toernooi-info
Conquesto Zoetermeer 27-28 april 2019 toernooi-info
SV Meteoor Veendam 11-12 mei 2019 toernooi-info

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Erik op 05-04-2019 om 13:07 uur

    Hou rekening met werkzaamheden op de A6 bij reis naar de hal.
    https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/169819/a6-van-buiten-west-tot-stedenwijk-dit-weekend-afgesloten

Reageer op dit bericht (“Sterk AviAir Master 4 6 toernooi Almere 2019! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)