Badminton Vereniging Almere

Jeffrey de jonker stelt zich voor

Beste leden,

Tijdens afgelopen bestuursvergadering is officieel geworden dat ik, Jeffrey de Jonker, toetreed tot het bestuur van de BVA in de rol van voorzitter van de Sport Technische Commissie. Daarmee probeer ik zo goed mogelijk het gat op te vullen dat is ontstaan na het aftreden van Stephan Melein.

Het zal niet makkelijk worden om iemand te vervangen die al 28 jaar vrijwilligerswerk voor de vereniging heeft gedaan, maar ik ga ieder geval mijn uiterste best doen. In eerste instantie zal ik mij met name bezig houden met de taken die Stephan de afgelopen jaren in zijn portefeuille heeft gehad. De afgelopen weken ben ik al druk bezig geweest om deze taken voor mijzelf in kaart te brengen en heb ik al veel gesprekken met andere vrijwilligers gevoerd om de vereniging ook organisatorisch beter te leren kennen.

Sommigen kennen mij misschien al, anderen wellicht nog niet, maar voor wie geïnteresseerd is zal ik kort iets over mezelf vertellen. Een aantal jaar geleden heb ik al 2 seizoenen bij de BVA competitie gespeeld, maar moest ik helaas stoppen vanwege een zware knieblessure. De laatste 3 jaar speel ik weer met veel plezier competitie en werd het tijd om wat voor de vereniging te gaan doen. Voor mij is dit sinds kort pas wat makkelijker geworden omdat ik sinds afgelopen zomer naar Almere ben verhuisd. In het dagelijks leven ben ik docent op het Helen Parkhurst, de school tegenover de sporthal. Daar geef ik nu zo'n 5 jaar met veel plezier in verschillende leerjaren biologielessen op het havo en het VWO.

Mocht je graag nog meer van me willen weten kan je me gewoon aanspreken. Ik ben bijna altijd in de avond op dinsdag en donderdag in de sporthal te vinden. Ik kijk er met veel plezier naar uit om samen met de overige bestuursleden en vrijwilligers een bijdrage te leveren aan onze gezellige vereniging.

Tot nu toe 6 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Greco op 22-05-2019 om 23:48 uur

  Leuk Jeffrey!!!
  Veel succes en plezier met deze functie.

 2. Ernst op 23-05-2019 om 05:37 uur

  Succes Jeffrey !!!

 3. Henk op 23-05-2019 om 11:21 uur

  Wij wensen je veel succes in deze functie!!

 4. Arjan op 23-05-2019 om 16:18 uur

  Top dat je erbij komt Jeffrey :)

 5. Guus Wiesemann op 23-05-2019 om 21:52 uur

  Succes en hopelijk tot gauw.

 6. bart op 23-05-2023 om 13:46 uur

  gefeliciteerd jeffrey!! :D

Reageer op dit bericht (“Jeffrey de jonker stelt zich voor ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)