Badminton Vereniging Almere

Geslaagde clubkampioenschappen senioren 2019

De clubkampioenschappen 2019 zijn weer gespeeld. In het weekend van 15/16 juni werden weer veel wedstrijden gespeeld om uit te maken wie zich een jaar clubkampioen mag noemen. Zoals gebruikelijk was de sfeer erg goed en kon er naast fanatiek badminton ook buiten de baan genoten worden van een gezellig drankje. Het is leuk om te zien dat ieder jaar weer 'speciale' koppels worden gevormd door spelers van onze Topsport selectie met spelers uit een lagere klasse. We hopen dat dit een traditie wordt die stand houdt!

Aangezien recentelijk de voormalige leden van de toernooicommissie hadden besloten om hun functie per direct neer te leggen, verliep de voorbereiding van het toernooi iets anders dan voorgaande jaren. Gelukkig hebben we met Nadie Vastenhout en Jeffrey de Jonker 2 ervaren toernooiplanners in huis. Zij hebben er dan ook voor gezorgd dat het toernooi goed in elkaar zat en alle wedstrijden vlot konden verlopen. Zij verdienen daarvoor een zeer groot compliment! In totaal zijn er 314 wedstrijden gespeeld en waren we zondagmiddag ruim op tijd klaar voor het spelen van de finales. We zijn dan ook zeer blij dat Nadie gaat toetreden tot de vernieuwde toernooicommissie.

Ook dit jaar konden we ons weer verheugen op een lekkere BBQ en gezellig clubfeest in de kantine. Onze feestcommissie had weer alle zaken goed op orde en dit jaar was het thema van het feest Proud to be fout! Zoals al op de site te lezen is hebben veel mensen gehoor gegeven aan de dresscode.

Na het leuke feestje was niet iedereen zondagochtend weer even fit om het toernooi te vervolgen. Al stonden er een aantal spannende partijen op het programma. Uiteindelijk konden we om 14:00 beginnen met het spelen van de finales. We feliciteren alle winnaars en runner-up's met hun prijzen. Een overzicht van alle winnaars is hier te vinden.

Na de prijsuitreiking kon iedereen op tijd en met een goed gevoel naar huis. De clubkampioenschappen 2019 waren een groot succes. Dank aan alle vrijwilligers: commissieleden, omroepers, sponsors, barmedewerkers, DJ Martijn en bestuursleden. Met elkaar maken we de vereniging en kunnen we nog jaren vooruit!

Reageer op dit bericht (“Geslaagde clubkampioenschappen senioren 2019 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)