Badminton Vereniging Almere

Klaverjassen op donderdag 4 juli 2019

Het klaverjasseizoen 2018/2019 eindigt op donderdag 4 juli 2019. Dit is de laatste keer voor de zomervakantie. Na de zomervakantie beginnen we weer met het seizoen 2019/2020 en dat is op donderdag 29 augustus 2019 en dat alles in de kantine van Sporthal Raggers onder leiding van Diane Stein!

We beginnen stipt om 20.00 uur en er worden drie ronden gespeeld van 16 spellen en dat alles volgens het Amsterdamse systeem. De kosten zijn € 2,50 per persoon. En er zijn leuke prijzen te verdienen. Van een fles jenever tot een doosje chocolade. Plaats van handeling de kantine van Sporthal Raggers, Bongerdstraat 6 in de Almeerse Parkwijk en er kan gratis worden geparkeerd.

Inschrijving in de kantine en voor nadere informatie kunt u terecht bij Diane Stein, emailadres diane.prowin@gmail.com

Raggers

Reageer op dit bericht (“Klaverjassen op donderdag 4 juli 2019 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)