Badminton Vereniging Almere

Dutch Open 2019: chauffeurs gezocht!

Van 8 t/m 13 oktober vind de Dutch Open plaats in het Topsportcentrum Almere. Daar zullen ook Nederlandse toppers (ook van BV Almere) aan deelnemen. Dit evenement is mede afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Er wordt momenteel nog een aantal chauffeurs gezocht.

Dutch Open

Voor dinsdag 8 oktober drie en op woensdag 9 oktober nog twee chauffeurs die in ploegdienst draaien. De tijden zijn van 07.45 tot 15.30 of van 15.30 tot de laatste rit aan het eind van de avond.
Nu kan het maar zo zijn dat je bijvoorbeeld, de winnaressen van het vrouwen dubbel afgelopen jaar, de zusjes Stoeva van of naar het hotel rijdt.

Gabriela en Stefani Stoeva

Gabriela en Stefani Stoeva. Winnaressen dames dubbel 2018.

Verder heb je gratis toegang tot het toernooi, wordt er voor eten en drinken gezorgd en je krijgt een dagvergoeding.
Om je als vrijwilliger op te geven of voor verdere informatie kan je een e-mail sturen naar henk.mostert@live.nl tel. 06-46026263 of geert.berghuis@bvalmere.nl tel. 06-51272222.

Cheryl en Selena

Cheryl Seinen en Selena Piek. Europees kampioen dames dubbel 2019.

De Yonex Dutch Open is het enige Super Tour 100 toernooi dat Nederland kent. Het evenement heeft een zeer lange traditie in de internationale badmintonwereld en wordt dit jaar al weer voor de 71e keer georganiseerd. Het toernooi maakt deel uit van het circuit van de Badminton World Federation. Er doen spelers mee uit de meeste toplanden. Vooral Europa en Azië zijn sterk vertegenwoordigd tijdens dit toernooi.

[Kento Momota]

Kento Momota. Winnaar heren enkel 2017.

Natuurlijk zijn jaarlijks ook de Nederlandse toppers van de partij. Zo wonnen o.a. Selena Piek en Eefke Muskens het vrouwen dubbel als eens en YOA Jie zelfs drie keer het dames enkel. Ook Kento Momota heeft al eens zijn opwachting gemaakt op de Dutch Open.
Lees alles over de Dutch Open.

Mia Blichfeldt

Mia Blichfeldt. Winnares dames enkel 2018.

Reageer op dit bericht (“Dutch Open 2019: chauffeurs gezocht! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)