Badminton Vereniging Almere

Georgy actief op WK Veteranen in Polen

Het is alweer bijna 4 jaar geleden dat Georgy van Soerland-Trouerbach in Zweden de wereldtitel veteranen 40+ behaalde. Vanaf morgen zal Georgy proberen in het Poolse Katowice die prestatie te herhalen. En ja, ook de jeugdige Georgy wordt ouder dus nu zal ze strijden in de catagorie 45+.

Georgy komt in alle 3 onderdelen uit. Haar eerste wedstrijd staat gepland op dinsdag 6 augustus 15.35 uur. In het gemengd dubbel zal ze samen met Stan de Lange proberen het Duitse koppel Andre Wiechmann/Edeltraud Vonmetz te verslaan. Alle wedstrijden staan op het speelschema van Georgy.. Je kan ook wedstrijden via de livestream op YouTube volgen.
Het toernooi duurt t/m zondag 11 augustus.
Natuurlijk wensen we Georgy alle succes!

sporthal

Georgy in de imposante Spodex Arena in Katowice

Klik op onderstaande afbeelding voor de uitslagen.

uitslagen

Reageer op dit bericht (“Georgy actief op WK Veteranen in Polen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)