Badminton Vereniging Almere

Geen winst voor Victor Almere 3

Van ´t weekend hebben we helaas verloren van Amersfoort. We waren ook niet compleet als team. Kirsten zat nog in België voor een internationaal toernooi en Sebastiaan viel in in team 1. We hadden daarom als invallers Tim Veassen en Celine roest.

De dubbels vielen helaas allebei niet onze kant op. De dames speelde een goede wedstrijd maar konden allebei de sets de settoch niet naar zich toetrekken en verloren allebei de sets met 21-19. De heren speelde de 1e set een goede partij, maar konden die set toch ook niet naar zich toetrekken. De 2e set maakte de almeerder wat meer fouten en strafte de tegenstanders dat af, waardoor de de herendubbel ook naar Amersfoort ging.

De singels waren lastige partijen en alleen Tim kon de wedstrijd met een ruime stand naar zich toetrekken.

Beide mixen begonnen goed. Sabine en Denzell wonnen de 1e set erg overtuigend, maar Celine en Dennis verloren hem helaas net aan. De 2e set hadden Sabine en Denzell het wat lastiger maar trokken de wedstrijd toch met goed spel naar zich toe. Celine en Dennis maakte het Amersfoort nog erg lastig, maar het was toch net niet genoeg om de overwinning naar zich toe te slepen.

Eindstand: 2-6

Reageer op dit bericht (“Geen winst voor Victor Almere 3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)