Badminton Vereniging Almere

AviAir Almere: Zondag om 14.00 uur komt landskampioen Duinwijck op bezoek

Komende zondag kan het team van coach Dave Khodabux een tegenstander van formaat verwachten. Om 14.00 uur zal regerend Nederlands kampioen Duinwijck BC de tegenstander zijn.

Beround

AviAir Almere is momenteel in het bezit van de koppositie in de eredivisie met 5 punten voorsprong op de komende gasten. Ook Duinwijck is nog ongeslagen maar heeft meer verliespunten. Het team kan putten uit veel goede spelers. Tot de selectie behoren bij de heren Jacco Arends, Jordy Hilbink, Ties vd Lecq, Jerry Natenstedt, Koen Ridder, Jorrit de Ruiter, Ralph Starren, Teun Yntema en Brian Wassink. Ook bij de dames is genoeg kwaliteit: Corine Breukers, Sophie Brown, Raquel Humphris, Debora Jille, Selena Piek en Akville Stapusaityte.

Haje

Volgende week zaterdag speelt AviAir uit tegen DKC en zal de balans van de eerste helft van de competitie worden opgemaakt. De nummers 1/m 5 spelen dan in de kampioenspoule voor 2 finaleplaatsen en de nummers 6 t/m 10 spelen dan in de handhavingspoule.
Uw steun is dan ook weer nodig en heten u hartelijk welkom op zondag 27 oktober om 14.00 uur in Sporthal Raggers. Tot dan!

Team 1

Reageer op dit bericht (“AviAir Almere: Zondag om 14.00 uur komt landskampioen Duinwijck op bezoek ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)