Badminton Vereniging Almere

Victor Almere 2 na zes wedstrijden nog ongeslagen aan kop

Afgelopen zaterdag speelde Victor Almere 2 de derde uitwedstrijd op rij, ditmaal tegen Vennewater. Dankzij een mooie 1-7 overwinning is het team nog steeds ongeslagen.

Vennewater uit betekent op zaterdagavond spelen in Heiloo, net even boven Alkmaar. Compleet en dus verzekerd van de inzet van Manon kon het team de wedstrijd tegen de nummer een na laatst van afdeling 1 uit de eerste divisie met vertrouwen tegemoet zien. Zowel de herendubbel van Timo en Leon als de damesdubbel van Manon en Rosalie werden in twee sets gewonnen.

Gesterkt door deze goede start verliepen de vier singles nog een stukje soepeler. Leon, Manon en Diede wisten elk hun partij met hele ruime cijfers te winnen en zijn eigenlijk geen moment in de problemen gebracht. Leon mocht het opnemen tegen een goede bekende, oud BVA speler Dion Keulen, maar met tweemaal 21-9 was Leon duidelijk een maatje te groot. Timo had een pittige tegenstander in de persoon van Roy Mulder, maar met 21-17 en 21-16 punten werd ook deze partij in twee sets beslist.

Victor

Met een comfortabele tussenstand van 0-6 werd begonnen aan de gemengd dubbels. Hier was het beeld toch wel duidelijk anders. Leon en Diede sloten hun partij nog wel winnend af, maar met 23-21 en 21-19 hebben ze het toch behoorlijk spannend laten worden. Timo en Rosalie wisten niet hun beste spel te laten zien tegen Dion, vergezeld door Betty Krab. Deze partij ging daardoor net aan met 21-19 en 21-17 verloren.

Al met al kan het team tevreden zijn met een keurige overwinning in een uitwedstrijd. De naaste concurrent in de poule, Amersfoort 2, kon dezelfde cijfers overleggen in de uitwedstrijd tegen de hekkensluiter TFS Barendrecht 2. En dus blijft Victor Almere 2 fier bovenaan staan met nog steeds een marge van drie punten op Amersfoort 2.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 30-10-2019 om 15:48 uur

    Leuk stukje en een mooie koppositie.

Reageer op dit bericht (“Victor Almere 2 na zes wedstrijden nog ongeslagen aan kop ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)