Badminton Vereniging Almere

Adam Hall wint dubbeltitel Scottish Open

Adam Hall heeft met zijn dubbelpartner Alexander Dunn de heren dubbeltitel bij de Scottish op zijn naam geschreven. Zij versloegen in de finale de Denen Jeppe Bay en Mikkel Mikkelsen. In het gemengd dubbel wist Adam met zijn mixpartner Julie Macpherson de halve finale te halen maar daarin was het Deense koppel Mathias Christiansen en Alexandra Bøje in 2 games te sterk.

Hoewel in de eerste ronde met enige moeite werd gewonnen in 3 games (18-21, 26-24, 21-14) werden de resterende partijen in 2 games afgewerkt. De tegenstanders uit Engeland, Denemarken, Zweden en Taiwan werden verslagen maar ook een ander de tot de finale doorgedrongen Deens koppel werd relatief eenvoudig aan de zegekar gebonden met 21-10 en 21-17.

Alexander Dunn en Adam Hall

Alexander Dunn en Adam Hall

Reageer op dit bericht (“Adam Hall wint dubbeltitel Scottish Open ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)