Badminton Vereniging Almere

Van het bestuur

Afgelopen vrijdag was de Algemene Leden Vergadering in de kantine van sporthal “Raggers”. De vrijdagavond was niet bepaald willekeurig gekozen. We hoopten hierdoor op een grotere opkomst dan voorheen.

Ook het tijdstip, acht uur in de avond, was bewust een uur later dan normaal, omdat in het verleden veel leden klaagden dat ze niet op tijd aanwezig konden zijn op de ALV.

Daarnaast hadden we de leden geïnformeerd dat we een nieuwe manier van presenteren zouden toepassen tijdens de ALV. Het gehele bestuur hoopte hiermee meer leden op de ALV te kunnen verwelkomen en meer interactie met en tussen de leden.

Strak om 20:00 uur opende onze nieuwe voorzitter Bas van Os de vergadering. De secretaris Shanice van Stenus telde de aanwezige leden. Voor het eerst sinds tijden waren er een meer dan 35 leden aanwezig om het bestuur aan te horen. Na een kleine uitleg over de “spelregels” kon de ALV van start gaan. Na een korte uitleg van de secretaris over hoe we tijdens de ALV omgaan met de ingekomen stukken, kwam de penningmeester Richard Schrijer aan het woord. De aanwezigen konden zich volmondig vinden in de uitleg betreffende de jaarrekening en gaven hun goedkeuring aan het bestuur, en de penningmeester in het bijzonder. Later volgde nog de aanbeveling van de kascommissie. Alle onderdelen van de BVA kwamen aan bod, waarbij vaak een levendige discussie ontstond tussen de bestuursleden en de overige leden, maar ook tussen de leden onderling. Veel tips, opmerkingen en ervaringen werden gedeeld.
Als bestuur merk je dat er veel speelt bij de leden en dat er veel vragen of onduidelijkheden zijn en dat je als bestuur al veel kan verduidelijken of uitleggen.

Een paar minuten na half tien werd de vergadering gesloten. De leden van de BVA kregen van het bestuur nog een drankje toe, als dank voor hun aanwezigheid en input. Het mooie was dat onder genot van het aangeboden drankje de bestuursleden met verschillende leden nog van gedachten konden wisselen over de verschillende onderwerpen die aan bod gekomen waren. Een succes dat zeker voor herhaling vatbaar is.

Reageer op dit bericht (“Van het bestuur ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)