Badminton Vereniging Almere

Victor Almere 2 wint in Utrecht van Iduna

Afgelopen weekend stond voor team 2 een uitwedstrijd gepland tegen Iduna (Utrecht) Met 4 man sterk gingen we de confrontatie aan.

De dames begonnen in de eerste set sterk en Iduna kwam er niet aan te pas. De dames wonnen dan ook overtuigend met 21-11, de tweede set begonnen ze goed en ook hier hadden ze een voorsprong, toch kwamen de tegenstanders goed terug en werd het nog 20-20, gelukkig wonnen ze met 22-20 en bleef het bij twee sets. De heren hadden het wat lastiger en hadden drie sets nodig om de overwinning binnen te halen. 2-0 voor Almere, goede start!

De heren singels werden netjes in twee sets gewonnen en de heren zijn dan ook niet in gevaar geweest. De dames singels begonnen niet zo rooskleurig maar gelukkig wist Diede de eerste set toch binnen te slepen met 21-18 en werd de tweede set verdiend gewonnen met 21-15. Helaas was de singel voor Rosalie niet weggelegd die dag en kwam ze niet lekker in haar spel. De tussenstand 5-1 met nog twee mixen te gaan, de winst kon ze in ieder geval niet meer worden afgepakt

De mix van Diede en Timo was spannend in de eerste set en bleven goed bij, maar werd helaas verloren, de tweede set kwamen ze goed in hun spel en wonnen ze dan ook met 21-15, helaas konden ze dit niet doortrekken naar de derde set en werd de mix verloren. De mix van Leon en Rosalie verliep ook spannend maar werd in twee sets binnen gesleept en was de totaal uitslag 6-2 voor Almere. De koppositie versterken ze hierdoor en staan bovenaan met 64 punten gevolgd door Amersfoort met 57 punten.

Aankomend weekend staat DKC uit op de planning, hopelijk kunnen ze de winst doortrekken, want Almere 2 is nog ongeslagen.

victor

Reageer op dit bericht (“Victor Almere 2 wint in Utrecht van Iduna ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)