Badminton Vereniging Almere

“Dubbelweekend” voor AviAir Almere

Het tweede deel van de competitie, de wedstrijden in de kampioens- en handhavingspoule, is bijna ten einde. Nog 3 speelrondes en dan kan de balans opgemaakt worden. Plaatst AviAir Almere zich rechtstreeks voor de finale? En wie spelen de play-offs? De strijd lijkt te gaan tussen Duinwijck, promovendus Drop Shot en AviAir Almere.

Beround
team 1
Haje

Het team van Dave Khodabux treedt komende zaterdag om 19.00 uur in Sporthal Raggers eerst aan tegen DKC dat het al lange tijd zonder Nederlands kampioen Mark Caljouw moet stellen en Robin Tabeling verblijft, net als Cheryl Seinen, in Azië om daar een aantal toernooien te spelen.

Zondag is om 14.00 uur in Haarlem Duinwijck de tegenstander. Duinwijck is nog volop in de race voor een finaleplaats en zal een goed resultaat willen behalen en misschien nog iets recht willen zetten na de 8-0 nederlaag in Almere.
Kortom, reden genoeg om het vlaggenschip van BV Almere te komen steunen en uw support wordt dan ook zeer op prijs gesteld.

raggers

Reageer op dit bericht (““Dubbelweekend” voor AviAir Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)