Badminton Vereniging Almere

Victor Almere 3 behoudt de koppostie

Afgelopen zaterdag kwam team 3 in actie tegen BC Zwaluwen.

De heren moesten nog een beetje op gang komen in de dubbel, waardoor ze onnodig de eerste set verloren. Ze herpakten zich goed en wonnen de tweede en derde set met ruime cijfers. Ook de dames kwamen niet helemaal in hun spel, gelukkig was het genoeg om de wedstrijd in 2 sets te winnen.

Hierna gingen de singels van Denzell en Kirsten van start. Denzell begon de wedstrijd goed en pakte de eerste set. Na de hele tweede set achter te hebben gestaan, zelfs met 20-17, wist Denzell alsnog de tweede te pakken.
Kirsten begon haar singel al met wat pijntjes, helaas begon die pijn een te grote rol te spelen en moest zij de singel laten lopen.

Sebastiaan moest tegen een jong talent singlen, maar Sebastiaan was hem in 2 sets de baas. Kortom, 4-1 in het voordeel van Almere. Georgy speelde dit weekend ook weer met ons mee. Zij liet niks van haar tegenstander over en won met ruime cijfers.

Kirsten besloot vanwege haar blessure niet te mixen, haar zus Sabine nam de wedstrijd van haar over. Zij en Dennis verloren de eerste set helaas met 21-19, maar dit pakte ze goed terug door daarna de tweede en derde set redelijk ruim te winnen. Moeder en zoon moesten wel werken voor hun punten, maar kwamen niet in problemen en haalde hiermee het zevende punt binnen.

Door de 7-1 winst staat team 3 nu 8 punten los!

Victor

Reageer op dit bericht (“Victor Almere 3 behoudt de koppostie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)