Badminton Vereniging Almere

Update. Geen activiteiten BV Almere met ingang van zaterdag 14 maart

Vanwege nieuwe adviezen van overheid en RIVM heeft het bestuur besloten m.i.v. zaterdag 14 maart alle activiteiten op te schorten i.v.m. het coronavirus.

"Het kabinet heeft voor heel Nederland ook opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te beperken. Deze oproep wordt door NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport op te roepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook in ieder geval t/m 31 maart 2020 af te gelasten".

Dit besluit geldt voorlopig t/m 31 maart. Houd de website in de gaten om te weten te komen wanneer de activiteiten zullen worden hervat.

Update 16 maart:

Gisteren heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus. In navolging van deze maatregelen en adviezen heeft NOC*NSF voor heel Nederland met klem geadviseerd alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten. In ieder geval tot en met 28 april.

Dit betekent dat we helaas genoodzaakt zijn het AviAir Master 4 6 toernooi Almere te annuleren. We vinden het erg spijtig, maar hebben helaas geen andere keuze.

Het ziet er niet naar uit dat we de mogelijkheid hebben om het toernooi te verplaatsen naar een ander weekend in dit seizoen.

Reageer op dit bericht (“Update. Geen activiteiten BV Almere met ingang van zaterdag 14 maart ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)