Badminton Vereniging Almere

Talent Noah Haase tekent bij zijn 'cluppie'

Noah Haase, talent van de vereniging, wilde niks liever dan een lange verbintenis bij de club waar hij zo van houdt. De jeugdige Noah is kind aan huis bij de club en kiest nu dus officieel voor een langdurige samenwerking.

Of Noah wilde tekenen was nooit de vraag, maar eerder wanneer. Als het aan Noah lag, dan was er vorig jaar al getekend. Noah houdt van de club en hij was dan ook aanwezig afgelopen 7 maart, om zijn clubgenoten naar het kampioenschap te schreeuwen. Hij vond het super mooi en hij hoopt ook ooit daar te staan met het eerste team en de beker met de grote oren de lucht in te houden.

Noah is met zijn net vijftien jaar oud, een echt talent van de club. Hij heeft al meerdere nationale jeugdtitels en je kunt hem dus al geruime tijd vinden aan de 'Wall of Fame' in de hal. De talentvolle speler speelde afgelopen seizoen tweede divisie en deed dit super. Hij heeft zich naast zijn beste onderdeel, de single, ook goed ontwikkeld in de dubbel en mix.

We zijn zeer tevreden en blij dat Noah zich voor een langere periode aan de club wil binden. Noah heeft voor vijf seizoenen getekend en hij is erg blij in het vertrouwen dat hij krijgt van de club. Hij heeft nog genoeg jongens en mannen waar hij tegenop kijkt en waar hij graag van leert.

Reactie van Noah: "Ik ben super blij met het vertrouwen dat de club in mij heeft en ik kan niet wachten om ook een belangrijke rol te spelen in het eerste team, maar dat duurt nog even voordat ik daar sta. Daar ga ik hard voor werken de komende jaren, ik heb er echt heel veel zin in!"

Wij wensen Noah heel veel succes weer de komende seizoenen. Op naar gezamenlijk succes met nieuwe uitdagingen!

Reageer op dit bericht (“Talent Noah Haase tekent bij zijn 'cluppie' ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)