Badminton Vereniging Almere

Aankondiging Algemene Ledenvergadering

Het jaar 2020 verloopt voor heel de wereld anders dan gepland. Het corona virus heeft veel gevolgen gehad voor de wereld en ook de badmintonwereld is hard getroffen. Toch komt er een nieuw seizoen aan en achter de schermen blijft het bestuur druk bezig om alles zo goed mogelijk te regelen. Daarom willen wij hierbij aankondigen dat de ALV er weer aan komt.

Het zal dit keer anders georganiseerd worden dan normaal vanwege de corona maatregelingen. Om iedereen op een veilige manier te betrekken bij de ALV hebben we besloten de vergadering online te houden via Microsoft Teams, hier zal meer informatie over volgen nadat je je hebt opgegeven voor de vergadering.
Maar graag delen we alvast de datum voor dit event zodat jullie het meteen in jullie agenda kunnen noteren.

Vrijdag 26 juni om 19:30 uur

*de echte uitnodiging volgt nog, dit is alleen de datum bekendmaking.

Reageer op dit bericht (“Aankondiging Algemene Ledenvergadering ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)