Badminton Vereniging Almere

Adam Hall verlengt verblijf in Almere

De Schotse Adam Hall heeft het erg naar zijn zin bij 'zijn' club BV Almere. Toen we hem vroegen of hij nog langer in het geel wilde blijven spelen, antwoordde hij dat die kleur hem normaal niet staat, maar dat hij er graag in speelt.

Het kampioenschap van dit seizoen was voor Adam loon na werken. De vierentwintigjarige Schot heeft dit seizoen relatief veel wedstrijden voor AviAir Almere gespeeld en hij verloor slechts twee wedstrijden. Samen met Cheryl zorgde hij voor het winnende punt in de historische finale tegen Drop Shot.

Adam zal volgend seizoen zijn derde seizoen spelen voor BVA en bij de vraag of hij iets kwijt wilde over zijn verlenging, zei hij het volgende:

'I am really happy to be staying with Almere for the next season! I was really happy to return last year after a great year back in 2016/17 and it ended up being such a fun season. It was really nice for me to play a part in Almere finally becoming champions, so I hope we can do it again. It was a really easy decision for me to stay on, I love playing for this team and I'm really excited to be back playing in front of the best fans in the league again!'

Vroeger was Adam al een winnaar in het geel, deze kleur staat hem goed, dus dat laten we voorlopig zo. (Foto's rechts gemaakt door Geert Berghuis (Badmintonenzo))

We zijn zeer blij met het aanblijven van Adam, en waarderen zijn keuze om te verlengen enorm. De supporters vroegen erom, en hij blijft! See you soon Adam!

Reageer op dit bericht (“Adam Hall verlengt verblijf in Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)