Badminton Vereniging Almere

Nieuwe nieuwsbrief verstuurd

Aan alle actieve leden van BV Almere is vandaag weer een nieuwsbrief verstuurd.

Heeft u deze nieuwsbrief niet ontvangen, kijk dan even in uw SPAM. Staat de nieuwsbrief daar ook niet bij?
Stuur dan een mailtje naar de ledenadministratie (met uw gegevens), dan kan deze controleren of de nieuwsbrief wel naar het juiste emailadres is verstuurd. Het mailadres van de ledenadministratie is: ledenadministratie@bvalmere.nl

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. fred faber op 17-06-2020 om 11:41 uur

  Nog steeds geen nieuws over het eventueel herstarten van de badminton. Ik ben als lid dan ook erg teleurgesteld. De datum van 1 juli waarop er onder voorwaarden weer aan binnensporten mag worden gedaan nadert. Ook van de inventarisatie over de mogelijkheden onder de leden nog niets gehoord. Ondertussen wel betaald voor jan joker dus. En het is niet goedkoop. Al drie maanden niets gekregen en geen uitzicht. Toch eens kijken of het laatst betaalde bedrag kan worden teruggeboekt.

 2. Geert op 17-06-2020 om 20:11 uur

  Beste Fred. Ik zal op jouw bericht reageren per mail.

 3. Edwin op 19-06-2020 om 08:22 uur

  Beste Bestuur ,

  Ik begrijp de vraag c.q. opmerking van Fred ! Denk dat er meerdere leden met deze vraag zitten. In het kader van transprant zijn had het antwoord in mijn ogen moeten zijn we gaan jouw vraag c.q. opmerking in de ALV van 26 juni behandelen. Nu krijgt Fred alleen antwoord !

 4. Geert op 19-06-2020 om 16:54 uur

  Beste Edwin,

  We willen volgende week met een bericht komen. De inhoud van dit bericht is o.a. afhankelijk van het besluit van het Ministerie van VWS. Voor verdere vragen en/of voorstellen hebben wij een ieder reeds uitgenodigd om deel te nemen de algemene ledenvergadering.

Reageer op dit bericht (“Nieuwe nieuwsbrief verstuurd ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)