Badminton Vereniging Almere

Plannen nieuwe competitievormen

Het afgelopen jaar is een werkgroep bezig geweest met het bedenken en opzetten van nieuwe competitievormen die beter aansluiten bij de behoefte van de badmintonner. Wat zijn de plannen op korte en lange termijn? Normaal gesproken zouden we onze plannen tijdens de Regiovergaderingen presenteren, maar vanwege de omstandigheden hebben we besloten ons verhaal via de digitale weg over te brengen. Door de gevolgen van de coronacrisis is het ook nog niet duidelijk of we de voorgenomen competitieplannen ook in de gewenste periode kunnen uitrollen.

Badminton Nederland

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. erik op 09-06-2020 om 13:43 uur

    Leuk filmpje maar zegt verder weinig

  2. Jeroen op 13-06-2020 om 19:48 uur

    Ik vind het juist zo leuk dat je in een team zit waarin mannen en vrouwen samen komen en spelen! Dat is juist gezellig en uniek in het badminton. En alleen dubbel spelen? Ik ben ietsje ouder maar vind single juist leuk. In het weekend sporten? Ook geen probleem. Niveau te hoog? Nee hoor. Dit lijken mij allemaal oplossingen voor spelers die misschien beter geen competitie zouden moeten spelen, die kunnen toch gewoon lekker vrij spelen? Of vanaf divisie 6 dit soort nieuwe opzetjes? Ik denk dat als je zoveel problemen hebt om competitie te spelen is er een hele makkelijke andere oplossing: geen competitie spelen.

  3. erik op 15-06-2020 om 14:23 uur

    Jeroen ik ben het volledig met je eens. De resultaten vind ik ook een beetje vreemd. Volgens mij wordt er ook al, helaas, door de week competitie gespeeld. Het zijn ook een aantal open deuren zoals meer wedstrijden etc.. Maar het flimpje blijft een beetje niets zeggend.

Reageer op dit bericht (“Plannen nieuwe competitievormen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)