Badminton Vereniging Almere

Bekendmaking teamindeling seizoen 2020/2021

Nu het zeker is dat de badmintoncompetitie volgens de reguliere planning begin september van start zal gaan, willen we graag de teamindeling voor het seizoen 2020/2021 bekend maken. We doen dit op donderdag 16 juli 2020 om 20.00 uur in Sporthal Raggers.

Wij snappen dat vanwege vakantie of andere redenen niet alle competitiespelers hierbij aanwezig kunnen zijn. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn dan is de teamindeling van jou eigen team na 16 juli per mail op te vragen. De teamindeling zal niet op de site worden gepubliceerd.

Wij verzoeken jullie om vragen of opmerking over de teamindeling naar ons te mailen en ons niet na de bekendmaking meteen aan te spreken.

Neem tijdens de bekendmaking wel de huidige corona maatregelen in acht. Dus kom alleen als je je goed voelt en houd 1.5 meter afstand. Vanwege diezelfde corona maatregelen is het niet de bedoeling dat iedereen blijft hangen in de sporthal nadat de teamindeling bekend gemaakt is. Mocht je willen vrijspelen op 16 juli vergeet je dan niet in te schrijven via de eerder per mail verstuurde link, dit in verband met de beperkte capaciteit.

We zien jullie graag op donderdag 16 Juli om 20.00 uur!

Reageer op dit bericht (“Bekendmaking teamindeling seizoen 2020/2021 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)