Badminton Vereniging Almere

Belactie VriendenLoterij groot succes!

Afgelopen weken hebben we een aantal keren laten weten dat we afgelopen maandag een belactie hebben gehouden van de VriendenLoterij namens onze vereniging. Het team was erg enthousiast, maar wist niet goed wat ze moest verwachten. Voor elke beller was dit namelijk een nieuwe ervaring.

Op maandagavond 29 juni jongstleden hadden we om 18.15 uur afgesproken met het team in het buurtcentrum Parkwijk, vlakbij de hal. Dit kon voor een beetje geld worden gehuurd, zodat we ons aan de corona richtlijnen van het RIVM konden houden.

Het doel van de avond was om zoveel mogelijk leden te benaderen om een lot van de VriendenLoterij te kopen, zodat we als club wat extra geld kunnen genereren. Het is namelijk zo dat de vereniging maar liefst 40% gestort krijgt van de kosten van een lot per trekking! Dat is € 5,60 per trekking per lot. Daarnaast zijn het de belmaanden van de VriendenLoterij, waardoor we bonussen ontvangen per lot wat we verkopen. De hoogst haalbare bonus wordt behaald bij de verkoop van minimaal 50 loten. We hadden als team ons het doel gesteld om 60 loten proberen aan de leden te verkopen en dat is gelukt! Maar liefst 62 loten hebben de leden afgenomen! Een super goed resultaat, want hierdoor hebben we alleen al aan bonussen €930 verdiend voor de club!

Leden die op maandagavond minimaal één lot hebben afgenomen ontvangen ook nog een cadeaukaart van de VriendenLoterij van €20, welke bij o.a. Pathe en Bol.com ingeleverd kunnen worden. Er waren zelfs leden bij die twee loten hebben aangeschaft.

We zijn heel blij met dit resultaat, want elk jaar dat iemand met een lot speelt, wordt er €78,40 overgemaakt aan de vereniging. Mocht je al lid zijn van de VriendenLoterij, maar nog geen club gekoppeld hebben aan je lot, dan kun je dat eenvoudig wijzigen door te bellen met 088-0201020 en te verzoeken je lot aan Badminton Vereniging Almere te koppelen. Ook jij sponsort dan de vereniging met 40% van je lotprijs per trekking! Een lot kost €14 en er zijn 14 trekkingen per jaar. Je kunt echter opzeggen wanneer je wil, maar we hopen natuurlijk op blijvende inkomsten voor de vereniging.

foto 1

Het belteam heeft veel mensen kunnen bereiken, maar lang niet iedereen. Zeker 30% van de vereniging hebben ze helaas telefonisch niet te pakken gekregen. Of omdat het telefoonnummer niet bekend was bij de ledenadministratie, of omdat het nummer gewoonweg niet meer klopte, of omdat men niet opnam, of omdat er geen tijd voor was.

De vereniging zal gaan evalueren na een jaar en een nieuwe belactie wordt zeker niet uitgesloten.

foto 2

Voor nu willen we namens de vereniging het gehele belteam bedanken voor hun inzet en de leden die een lot gekocht hebben bedanken voor hun vertrouwen en steun. Bedankt!

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Arjan op 01-07-2020 om 23:45 uur

    Toppers!! :)

  2. Richard op 02-07-2020 om 13:22 uur

    Goed gedaan allemaal! Mooi resultaat, wat door menig ander niet verwacht werd!

Reageer op dit bericht (“Belactie VriendenLoterij groot succes! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)