Badminton Vereniging Almere

Badminton Vereniging Almere ontvangt 2.000 euro extra van VriendenLoterij

Amsterdam, 3 augustus 2020 – Een grote verrassing voor Badminton Vereniging Almere. De club is één van de succesvolste deelnemers van de Nationale Belmaanden van de VriendenLoterij in juni. Onlangs werd de club verrast met de eenmalige extra bijdrage van 2.000 euro. Tijdens de uitreiking is rekening gehouden met de regels van het RIVM rondom Covid-19. Badminton Vereniging Almere gaat het geld gebruiken om de begroting weer rond te krijgen.

Arjan Rodenburg, bestuurslid bij Badminton Vereniging Almere: "We zijn superblij! Door de Coronacrisis zijn we verschillende sponsoren kwijtgeraakt. Met deze extra bijdrage kunnen we de begroting toch rondkrijgen en hoeven onze leden geen hogere contributie te gaan betalen."

Vriendenloterij BV Almere

Fotocredits: Tjarko Hazewinkel

Nationale Belmaanden 2020
Tijdens de Nationale Belmaanden strijden clubs, verenigingen en stichtingen tegen elkaar vanuit hun eigen clubhuis. Het doel van de actie is om geld in te zamelen om een specifiek doel of clubproject te realiseren. Minimaal 40% van ieder verkocht lot komt ten goede aan het clubproject.

De belactie van Badminton Vereniging Almere leverde de club maar liefst 62 loten op. Daarmee scoorde de club in juni de tweede plaats. Als de 62 loten een jaar lang actief blijven, dan kan Badminton Vereniging Almere nog eens ruim 4.800 euro besteden aan de club.

In totaal werd er in de maand juni 8.000 euro verdeeld onder de vijf best scorende clubs, verenigingen en stichtingen. Met dit bedrag kunnen zij net zoals Badminton Vereniging Almere een project verwezenlijken voor hun eigen club of vereniging.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting, zoals de lokale voetbalclub, te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet aangesloten zijn bij de VriendenLoterij kunnen zich aanmelden via: Vriendenloterij.nl of door een mail te sturen naar club@vriendenloterij.nl.

EINDE PERSBERICHT

BV Almere Vriendenloterij

Zijn we dit seizoen toch nog ergens als tweede geëindigd. 😁

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Cock op 17-08-2020 om 10:20 uur

  Gefeliciteerd!

  Een mooie beloning voor alle vrijwilligers die avonden hebben opgeofferd om iedereen te bellen.
  Chapeau

 2. John op 17-08-2020 om 13:24 uur

  Toppers,

  Zeker een mooie prestatie van alle vrijwilliger die hebben meegeholpen aan de actie.
  En bedanken wij diegene ( leden ) die een lot hebben gekocht.

Reageer op dit bericht (“Badminton Vereniging Almere ontvangt 2.000 euro extra van VriendenLoterij ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)