Badminton Vereniging Almere

Anna versterkt AviAir Almere

De Oekraiense Anna Mikhalkova, woonachtig in Denemarken, zal ons vlaggenschip versterken dit seizoen

Anna is 23 jaar oud en speelt fulltime badminton op het Center of Excellence in Denemarken. Dit centrum staat onder leiding van oud international Jeroen van Dijk. Amy Tan woont en traint hier ook en ze heeft een grote rol gespeeld bij de komst van Anna, waar we Amy dankbaar voor zijn.

Hieronder stelt Anna zich graag aan u voor:

I am Anna Mikhalkova. I was born and raised in Kharkiv, Ukraine. In the same place I started my badminton career as a passtime, but it became my passion and profession. I already have a silver and bronze medal at National Championship in single and double, so Iā€™m gonna fight for gold in a near future šŸ™‚ I also dream about a medal from European Championship, and want to have titles at the international tournaments.
I am really looking forward for a new season, good team matches and fighting for a title. I am really happy I got the opportunity to play for this amazing team and fight for the points for this team. Hope to see you all soon! šŸ™‚

Uiteraard is de technische staf zeer blij dat Anna bereid is om voor Almere te spelen. Ze is er klaar voor. Welkom Anna!

Reageer op dit bericht (ā€œAnna versterkt AviAir Almere ā†‘ā€)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)