Badminton Vereniging Almere

Livestream beschikbaar AviAir Almere – Decorette BC Amersfoort

Helaas is het niet mogelijk om het trouwe publiek toe te laten bij de teamwedstrijden van onze vereniging. Wel reisden er supporters afgelopen weekend naar Wateringen om AviAir Almere te steunen in hun wedstrijd tegen Le Credit Sportif VELO. Dat helpt en het team is de supporters dan ook zeer dankbaar.

Om toch hun favorieten te zien spelen heeft een aantal mensen keihard gewerkt om voor de eerste thuiswedstrijd een livestream te realiseren en dat is gelukt. Dat ging niet zomaar maar want dat heeft een hoop tijd en voorbereiding gekost. Dus de teleurstelling om de thuiswedstrijden van AviAir te moeten missen kan plaats maken voor het genieten van de verrichtingen van onze topspelers.
Om het geheel compleet te maken zijn streams van beide banen beschikbaar.
De wedstrijd begint straks om 19.00 uur en zal te zien zijn via dit YouTube kanaal.

Mocht er iets niet gaan zoals gepland alvast onze excuses. Het is de eerste toch altijd weer even afwachten of alles zal lopen zoals we dat zouden willen.

Blijf ook na de wedstrijd nog even kijken want er staan ook interviews gepland.

We wensen jullie veel kijkplezier!

Natuurlijk is het ook de bedoeling om de andere thuiswedstrijden van team 1 via een livestream beschikbaar te maken. Houd de agenda op de website en de berichtgeving in de gaten.

Beround
Steleniszinloos.nl
Victor

Reageer op dit bericht (“Livestream beschikbaar AviAir Almere – Decorette BC Amersfoort ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)