Badminton Vereniging Almere

Aangepaste trainingstijden voor competitiespelers

Sinds vorige week zijn er door de overheid nieuwe coronamaatregelen bekend gemaakt. Deze maatregelen hebben ook gevolgen voor de badmintonsport. Wij kunnen helaas geen trainingen meer organiseren met de normale groepsgrootte. Vandaar dat wij als commissie een nieuwe trainingsindeling hebben moeten maken, welke ingaat per dinsdag 20 oktober.

Het uitgangspunt van deze indeling is dat ieder team (en iedere reservespeler) 1x in de week kan trainen. Trainingen zullen vooral gericht zijn op enkelspel, aangezien we niet met 4 spelers op 1 baan kunnen staan. We zijn ook erg blij dat de recreantencommissie ons extra ruimte geeft op de woensdagavond om teams te kunnen laten trainen.

Het is een flinke puzzel geweest om de teams in te delen en trainers beschikbaar te maken op de tijden.
Belangrijk om te weten is dat de start- en eindtijden van de trainingen ook zijn veranderd t.o.v. de reguliere indeling. Dit heeft alles te maken met het maximum aantal van 30 mensen die tegelijk in de sporthal mogen zijn. Hieronder vinden jullie de nieuwe trainingsindeling, welke voor tenminste de komende 4 weken zal gelden. Mits er geen aanvullende maatregelen van de overheid worden ingesteld.

Dag Tijd Teams Reserves Opmerking
Dinsdag 19.15 - 20.45 1, 2, 3, 4, 5, 6 Stephan Branderhorst Team 4, 5, 6 alleen de mannen
Tim Vaessen
Dinsdag 21.00 - 22.30 4, 5, 6, 7, 8, 11 Maren Lanzl Team 4, 5, 6, alleen de vrouwen
Norbert Kamieński
Woensdag 20.15 - 21.45 18,19, 20, 21, 22, 23 Bas Berkelmans
Myrthe van Dam
Daphne Lustenhouwer
Sanne Heldens
Nienke Stegink
Sander van Kleef
Maarten Bouwman
Donderdag 19.00 - 20.30 9, 10, 12, 13 Andrew Cornet
Joely Cornet
Daniel Verkerk
Alexander van den Herik
Mattijs Wiersma
Patrick Tan
Donderdag 20.45 - 22.15 14, 15, 16, 17 Yevgen Shelomov
Tessa Delforno
Patricia Ouwehand
Nienke Nieuwenhuizen
Maya van de Schoor
Vrijdag 18.45 - 20.15 1, 2, 3, Stephan Branderhorst
Tim Vaessen

Het blijft belangrijk om de volgende regels in acht te nemen:

Omdat we de spelers aantallen moeten bijhouden per training, is het vanaf nu voor iedere training verplicht om je vooraf in te schrijven via het online registratie systeem SuperSaas. Deze inschrijfmethode hebben we ook gebruikt voor het vrijspelen gedurende de zomer en herfstvakantie.

Houd bij het inschrijven rekening met de trainingsindeling. Schrijf je niet in voor een trainingstijd waarop jouw team niet traint. Dat zorgt voor onnodige administratie bij de commissieleden en verwarring bij andere spelers die zich graag willen inschrijven voor een training.

De link naar het registratiesysteem vind je hier.

Er is tijdens de speelavond altijd een zogenaamde ‘Corona-coördinator’ aanwezig.
Deze vrijwilliger is duidelijk zichtbaar met een gekleurd hesje en is aanspreekpunt in geval van vragen en behoudt het overzicht over de zaal.

Wij verzoeken iedereen dringend om zich strikt aan de bovenstaande tijden te houden. Wij kunnen namelijk door BOA’s van de gemeente gecontroleerd worden en een hoge boete krijgen als we ons niet aan de maatregelen houden.

Met vriendelijke groet,
Namens de wedstrijdcommissie

Arjan Rodenburg

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. erik op 14-12-2020 om 16:56 uur

    Trainingen vervallen zeker ook de komende 4 weken vanaf morgen.
    i.v.m. lockdown

Reageer op dit bericht (“Aangepaste trainingstijden voor competitiespelers ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)