Badminton Vereniging Almere

Enquête buitentrainingen Senioren: bedankt voor de respons!

Vorige maand is er door de Wedstrijdcommissie een enquête uitgezet om de animo voor buitentrainingen te peilen (wanneer dit weer mogelijk is). We willen iedereen die deze enquête heeft ingevuld hartelijk bedanken!

Uit de enquête bleek dat de wedstrijdspelers over het algemeen positief zijn over buitentrainingen. Helaas zijn deze trainingen op dit moment nog niet mogelijk: de regels zijn nog erg streng waardoor iets organiseren voor deze grote en gevarieerde groep spelers nog niet lukt. Maar, nu de versoepelingen van start gegaan zijn, hopen we dat dit snel wel kan! Achter de schermen zijn we daarom bezig om de voorbereidingen voor de buitentrainingen al te doen. Zo kunnen we hopelijk snel van start wanneer de overheid ons groen licht geeft.

We houden jullie op de hoogte!

Met vriendelijke groet,

De Wedstrijdcommissie

Reageer op dit bericht (“Enquête buitentrainingen Senioren: bedankt voor de respons! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)