Badminton Vereniging Almere

Bekendmaking teamindeling senioren 2021/2022: dinsdag 6 juli om 20.00 uur

Op dinsdag 6 juli 2021 wordt om 20.00 uur de teamindeling voor de 2e t/m 8e divisie bekend gemaakt in de sporthal.

Wij snappen dat vanwege vakantie of andere redenen niet alle competitiespelers hierbij aanwezig kunnen zijn. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn dan is de teamindeling van je eigen team na 6 juli per mail op te vragen. De teamindeling zal niet op de site worden gepubliceerd.

Wij verzoeken jullie om vragen of opmerking over de teamindeling naar ons te mailen en ons niet meteen na de bekendmaking aan te spreken.

Neem tijdens de bekendmaking de huidige corona maatregelen in acht. Dus blijf thuis bij klachten en houd 1.5 meter afstand. Vanwege diezelfde corona maatregelen is het niet de bedoeling dat iedereen blijft hangen in de sporthal nadat de teamindeling bekend gemaakt is. Mocht je willen vrijspelen op 6 juli vergeet je dan niet in te schrijven via Supersaas, dit in verband met de beperkte capaciteit.

We zien jullie graag op dinsdag 6 juli om 20.00 uur!

Reageer op dit bericht (“Bekendmaking teamindeling senioren 2021/2022: dinsdag 6 juli om 20.00 uur ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)