Badminton Vereniging Almere

Komende week Yonex Dutch Open in Topsportcentrum Almere

De Yonex Dutch Open is het grootste internationale badmintonevenement dat Nederland kent. Het evenement heeft een zeer lange traditie in de internationale badmintonwereld en wordt dit jaar al weer voor de 72e keer georganiseerd. Het toernooi maakt deel uit van het circuit van Badminton Europe en de Badminton World Federation. Er doen topspelers mee van over de hele wereld, waarvan vooral Europa en Azië sterk zijn vertegenwoordigd. Natuurlijk zijn jaarlijks ook de Nederlandse toppers van de partij! Op woensdag is toegang gratis maar wel met een online te bestellen ticket.

Yonex Dutch Open
Cheryl Seinen

Cheryl Seinen

Voor BV Almere doet o.a. natuurlijk Olympiër Cheryl Seinen mee. Kijk voor alle BV Almere en Nederlandse deelnemers op deze pagina.

Robin Tabeling en Selena Piek

Robin Tabeling en Selena Piek

Tickets (coronatoegangsbewijs nodig) kan je op de website van de Dutch Open bestellen.
Natuurlijk is ook BeeS-Sport weer aanwezig met de Yonex verkoopstand waar altijd weer een mooie aanbieding te scoren is. Doe er je voordeel mee.

Sanjana Santosh

Sanjana Santosh (India)

Er worden wederom weer vrijwilligers gezocht voor diverse werkzaamheden om de organisatie te ondersteunen. Er wordt gezorgd voor een Yonex Dutch Open shirt, eten en drinken. Je ontvangt een kleine vergoeding per dag en je krijgt vergoeding voor je reiskosten. Voor meer informatie bezoek je deze pagina op Badminton.nl.

Reageer op dit bericht (“Komende week Yonex Dutch Open in Topsportcentrum Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)