Badminton Vereniging Almere

Aangepaste corona regels v.a. 6 november

Vanaf a.s. zaterdag 6 november 2021 zijn we verplicht om bij iedereen vanaf 18 jaar, zowel speler, publiek als ouder, die de sporthal wilt betreden het coronatoegangsbewijs te controleren. Dit houdt in dat bij de ingang jouw QR code gescand wordt. Het betekent helaas ook dat mensen die geen “groen vinkje” (gevaccineerd, hersteld of getest) kunnen laten zien, de sporthal niet mogen betreden.

Deze maatregel geldt dus zowel voor competitiewedstrijden, trainingen als vrijspeelmomenten!

Door deze maatregel blijven wel vele andere maatregelen van tafel. Zo blijft het houden van 1,5 meter afstand een advies en geen verplichting. Ook zijn mondkapjes niet nodig. Spoedig wordt het vernieuwde corona protocol op de website geplaatst, hier zullen alle maatregelen in te vinden zijn.

Op dit moment zijn we druk bezig om bovenstaande zaken te organiseren. We moeten immers zorgen dat op elk moment dat onze vereniging in de sporthal is, er iemand is die de coronatoegangsbewijzen controleert. Het vraagt veel van onze vrijwilligers en ook nog eens in een zeer korte tijd. Het kan daarom zijn dat we de leden zullen vragen te gaan meehelpen. Maar hierover zullen jullie geïnformeerd worden als dit het geval is.

Mocht je vragen hebben, laat het gerust weten. Extra informatie is te vinden op https://nocnsf.nl/coronavirus-en-sport. Uiteraard gelden voor alle (badminton)verenigingen deze regels, dus wees ervan bewust dat deze regels ook bij uitwedstrijden zullen gelden.

Met vriendelijke groet,
Bestuur BVA

Reageer op dit bericht (“Aangepaste corona regels v.a. 6 november ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)