Badminton Vereniging Almere

Badmintonnen in december

Inmiddels is duidelijk dat BV Almere de komende drie weken geen competitie zal spelen (m.u.v. Eredivisie). Een moeilijke keuze, maar hierdoor houdt wel iedereen de mogelijkheid om in het weekend te blijven badmintonnen! De afdelingen Jeugd, Senioren en Recreanten hebben de uren die beschikbaar zijn in de weekenden tot 17.00 uur in onderling overleg verdeeld.

De jeugdspelers zijn reeds geïnformeerd, zij behouden in het weekend hun gebruikelijke uren tot 17.00 uur. De verdeling voor de senioren en recreanten is als volgt:

Senioren* Recreanten
zaterdag 4 december 15.00-17.00 zondag 5 december 12.00-15.00
zondag 5 december 10.00-12.00 zondag 12 december 9.00-13.00
zaterdag 11 december 15.00-17.00 zondag 19 december** 13.00-17.00
zondag 12 december 13.00-17.00
zaterdag 18 december 15.00-17.00
zondag 19 december** 10.00-13.00

*M.u.v. Topsport. Zij zijn uitgezonderd door de Overheid en blijven dus op de gebruikelijke tijden trainen. Indien er voldoende ruimte is, kunnen deze spelers in overleg komen vrijspelen.
**Onder voorbehoud, aangezien de huidige corona maatregelen geldig zijn t/m 18 december.

Senioren vragen we zich via het inmiddels bekende online reserveringssysteem SuperSaaS aan te melden (link is nogmaals per mail verstuurd). De speelmomenten zijn daar inmiddels in verwerkt. Recreanten hoeven niet zich niet aan te melden.

Ook voor de afdelingen van BV Almere is dit een nieuwe situatie, en we hebben geprobeerd iedereen voldoende speelmogelijkheid te geven. Indien blijkt dat bepaalde momenten slecht bezocht worden of juist te druk zijn, dan zullen de afdelingen onderling aanpassingen doen. Bij onvoldoende animo kan een speelmogelijkheid geannuleerd worden.

Uiteraard dienen we ons tijdens de speelmomenten aan de huidige corona maatregelen te houden:

We blijven jullie op de hoogte houden van eventuele wijzigingen. Verder hebben we jullie hulp nodig om de weekenden goed te laten verlopen: kom spelen, breng positiviteit en sportiviteit, blijf gezond en maak er gezellige weekenden van. Indien je wilt helpen met QR codes scannen tijdens de speelmomenten, laat het jouw afdeling weten. Tot in de sporthal!

Met vriendelijke groet,

Afdeling Recreanten en Senioren BV Almere

Reageer op dit bericht (“Badmintonnen in december ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)