Badminton Vereniging Almere

Opening dependance Nobelhorst!

Beweging is super belangrijk, zeker voor kinderen! En als ze dat middels badminton kunnen doen, nog mooier natuurlijk! Tijdens eerste lockdown is er bij de jeugd nagedacht hoe we dat meer kunnen doen. Wat daar is uitgekomen? --> dependances. Kleinere locaties in Almere waar we, laagdrempelig en dichtbij huis, kinderen kunnen enthousiasmeren voor badminton en ze de beginselen van de sport aan kunnen leren.

Het begon met het verspreiden van flyers in de wijk, maar afgelopen donderdag, 20 januari, was het dan zover; BVA dependance Nobelhorst was officieel een feit! Met de eerste bups aan proefspelertjes werd trainer Ytze gelijk goed aan het werk gezet :)
Net zoals veel nieuwe dingen, beginnen we klein, maar dat begin is er! En dat is het belangrijkste.

Ken je kinderen in de regio Nobelhorst waarvan je denkt; 'dit is echt wat voor...''? Geef het dan door! Kinderen kunnen middels dit formulier ingeschreven worden voor een proefles.

De promotie van de dependance is nog niet klaar. Er is nog werk aan de winkel en daar kunnen we je hulp goed bij gebruiken! Indien je dat zou willen, neem dan contact op via jeugd@bvalmere.nl.

En ohja...
More coming soon.... :)

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. marieke op 03-03-2022 om 15:49 uur

    Wat is t adres van de dependance in nobelhorst?:-)

  2. Jeugd op 06-03-2022 om 22:39 uur

    De locatie van Dependance Nobelhorst is Max Planckstraat 74

Reageer op dit bericht (“Opening dependance Nobelhorst! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)