Badminton Vereniging Almere

Een geslaagde eerste Sponsor-dag bij Badminton Vereniging Almere

Sinds het bestaan van de Badminton Vereniging Almere is voor het eerst een heuse Sponsor-dag georganiseerd op 1 mei jongstleden. Het doel van deze dag was om iets terug te geven aan de sponsors, waarvan velen al jarenlang de BVA steunen; hetzij op financieel - , hetzij in de vorm van prijzen, spelers-tenues etc. Daarnaast bleek het een uitgelezen kans te zijn voor een ieder om zijn of haar netwerk verder uit te breiden.

De Sponsor-dag startte met een Badminton-Clinic, gegeven door twee doorgewinterde trainers binnen BVA, gevolgd door een lunch. Vervolgens is er een competitie gespeeld, waarbij de sponsor Beround de eerste prijs (een BVA-shirt) won! De troostprijs was een tube F.I.T. sportbalsem. Na deze pittige competitie-wedstrijden was er ter afsluiting een borrel met hapje in de kantine van de Impact Boulderhal.

BVA en haar sponsors vonden het een geslaagde dag, waarvan nu al vaststaat dat dit een jaarlijks terugkerend event wordt.

Reageer op dit bericht (“Een geslaagde eerste Sponsor-dag bij Badminton Vereniging Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)