Badminton Vereniging Almere

Nieuwe secretaris gezocht

In de voorjaars ALV van juni 2022 worden de bestuursleden (her)kozen. Shanice van Stenus heeft aangegeven na vier jaar te zullen stoppen met haar functie als secretaris en daarom is de vereniging op zoek naar een nieuwe secretaris om deze functie, met ingang van augustus 2022, te vervullen.

De secretariële werkzaamheden bestaan onder meer uit:

Zie hiervoor ook de statuten en huishoudelijk reglement.

Kortom het is een leuke en afwisselende functie waar communicatie een grote rol speelt. Heb je interesse of wil je meer weten hierover, neem dan contact op met: secretaris@bvalmere.nl of voorzitter@bvalmere.nl.

Reageer op dit bericht (“Nieuwe secretaris gezocht ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)