Badminton Vereniging Almere

Schotse Adam Hall amuseert zich in Almere en verlengt!

Na Alex Vlaar kunnen we verklappen dat ook Adam Hall zijn verblijf in Almere heeft verlengd. De komende weken maken we bekend hoe team 1 eruit komt te zien en dit keer is dit Adam Hall.

Adam heeft 4 jaar geleden Peter Mills opgevolgd in het dubbelspel in team 1 en dit wordt alweer zijn vierde seizoen. Adam is zeer sociaal, gezellig, grappig en heeft een groot teamgevoel. Ondanks dat het een international is, heeft Adam aangegeven, dat zolang het allemaal past, hij graag wil blijven spelen voor BV Almere. Hij heeft het ontzettend naar zijn zin en kan zich geen betere supporters wensen. Adam zegt zelf over zijn verlenging:

I'm super excited to be back playing for Almere for my 4th season. It's always so much fun playing with this team and in front of our passionate crowd! Losing in the final really hurt this year but I was so proud of our young team who put up such a great fight against a strong and experienced Duinwijck team. I think our team is only going to get stronger and we will do our best to get that title back in our hands! Kom op Almere 💪

Foto: Badmintonenzo

Foto: Badmintonenzo

Dave en de staff technische zaken zijn ontzettend blij met het aanblijven van Adam. Hij is zeer geliefd bij de supporters en je kunt goed op hem bouwen. Veel succes Adam!

Reageer op dit bericht (“Schotse Adam Hall amuseert zich in Almere en verlengt! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)