Badminton Vereniging Almere

Badminton voor de mini's

Vorig seizoen is onze vereniging gestart met badmintonlessen voor kinderen in de leeftijd van 4-7 jaar oud. Iedere woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur kunnen de mini's kennis maken met de badmintonsport in Sporthal Raggers in de Almeerse Parkwijk. Op speelse wijze worden de beginselen van onze sport bijgebracht onder leiding van gediplomeerd trainer Emmy Vlaar.

Lijkt het u leuk voor uw kind(eren) kom dan een proefles volgen. Deze is geheel gratis. De kosten bedragen €150,00 voor het gehele seizoen (dat is inclusief inschrijfgeld). Uiteraard wordt dit bedrag naar rato berekend als de kinderen gedurende het seizoen instromen. Bovendien stelt de vereniging leenrackets beschikbaar.

Locatie en tijden zijn te vinden in het gele affiche. Mocht u nadere informatie willen dan is Emmy Vlaar te bereiken via emmy.vlaar@bvalmere.nl of bel 06-52650068

Mocht u met de auto willen komen: het parkeren is geheel gratis en parkeerruimte te over.

Reageer op dit bericht (“Badminton voor de mini's ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)