Badminton Vereniging Almere

Tim(b)o timmert door!

In deze weken wordt de selectie voor team 1 bekend gemaakt. Dit krijgt al aardig vorm. Dit keer is het de beurt aan Timo Stoffelen. Ook hij maakt weer deel uit van de topsportselectie van Dave Khodabux.

Timo is net als Diede een kind van de club. Van jongs af aan speelt Timo al in het geel en dat is komend seizoen ook weer zo. Timo staat bekend om zijn harde klappers. Niet alleen zijn ze hard, maar ook steil! De schrik van vele dames in de mix...
Vanuit de eigen jeugd doorgroeien naar de topsportselectie, welke jeugdspeler droomt daar niet van? De lange, blonde spierbundel is niet veel geblesseerd en erg fit. Daardoor is Timo veel inzetbaar. Hij heeft afgelopen seizoen maar liefst 33 partijen gespeeld in team 1 en 2 samen, waarvan er 24 omgezet werden in winst. Hij is vastberaden om dit percentage te vergroten, hij zegt zelf:

Ik ben er erg blij mee dat ik aankomend seizoen weer onderdeel mag uitmaken van het eerste team. We hebben een team met veel vechtlust en door de geweldige supporters zal dit alleen maar vergroot worden om weer mooie resultaten te boeken. Ik kijk er nu al weer naar uit om met het team en supporters te vechten voor elk punt dat we waard zijn. Op naar een mooi seizoen. Ik heb er heel veel zin in!

Foto: Badmintonenzo

Het spreekt voor zich dat de technische commissie zeer content is met het aanblijven van Timo. We zijn er van overtuigd dat het plafond nog niet is bereikt en dat hij met name in het dubbel/mix spel nog stappen zal gaan maken en zo de supporters kan laten genieten van goed spel, met harde klappers ter vermaak. Timo zal net als afgelopen seizoen de competitie bij BV Almere combineren met de competitie in Duitsland. Veel succes Timo!

Reageer op dit bericht (“Tim(b)o timmert door! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)