Badminton Vereniging Almere

Het was weer super op ons jeugdkamp!!

Dit jaar hebben we weer een jeugd kamp georganiseerd. Het was een groot succes. We hadden 29 kinderen voor het hele weekend en er kwamen nog 5 kleine kinderen op zaterdag.

Toen we vrijdag avond aan kwamen hebben we gelasergamed, waarbij we eerst een ronde deden met iedereen voor zichzelf en daarna deden we team tegen team.
Nadat we klaar waren met het lasergamen hebben we de tenten klaar gemaakt en nog wat gechilld om daarna te gaan slapen.

De ene heeft wat meer geslapen dan de ander, maar we waren allemaal klaar voor de bootcamp in de ochtend.

Na het ontbijt kwamen de zaterdag kinderen en hebben we 2 spellen gespeeld. Levend stratego en levend kwartet. We hadden wel wat te eten nodig na al dat geren en daarom hebben we lekker geluncht.

Na de lunch hebben we levend ganzenbord gespeeld. Toen was het tijd voor het avond eten en als toetje hadden we marshmallows geroosterd. In de avond hadden we een bonte avond waarbij iedereen zijn dans skills heeft laten zien.

Zondag ochtend begonnen we met een beetje yoga om die spieren wat rekken na al dat dansen. Daarna hebben we de spullen gepakt en zijn we naar het zwembad vertrokken om het kamp goed te eindigen. Na een duik en een patatje was het kamp weer afgelopen en konden we lekker slapen in auto.

Bedankt iedereen die er was en we kijken uit naar het volgende kamp!

Reageer op dit bericht (“Het was weer super op ons jeugdkamp!! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)