Badminton Vereniging Almere

Talentvolle Noah Haase maakt opwachting in eerste team!

In deze weken maken we team 1 langzaamaan bekend. Het team begint steeds meer vorm te krijgen. Dit keer is het de beurt aan Noah Haase.

Noah wordt in Nederland gezien als hét talent van dit moment. Noah is al jaren Nederlands Jeugdkampioen en zijn ambities zijn groot. Uiteindelijk is een medaille halen op de Olympische Spelen zijn ultieme droom, maar uiteraard is het nog lang niet zo ver, met zijn pas 17 jaar oud. Komend seizoen wordt Noah speler van ons eerste team en hij stelt zich graag aan u voor:

Hoi allemaal, ik ben Noah Haase, 17 jaar en ik woon sinds kort op Papendal in Arnhem en focus mij op de singel daar. Dit wordt mijn 1e jaar in het eerste team van BV Almere, na heel lang spelen voor deze mooie club. Ik herinner mij nog de finale van afgelopen seizoen, de supporters waren geweldig. Dankbaar dat ik deze finale al mocht spelen als invaller.
Ik weet zeker dat dit een mooi seizoen met alle spelers, staf en supporters wordt. Ik denk dat onze club zeker een kanshebber is voor de beker en hoop dat wij hem dit jaar naar Almere kunnen halen.

Foto: Badmintonenzo

De afdeling Topsport is uiteraard blij met de promotie van Noah naar het eerste. Noah is een vermakelijke speler die niet zomaar is te verslaan. Wij wensen Noah heel veel succes en plezier en hopen dat hij veel ervaring op doet voor de komende jaren. Succes Noah!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Evert van Eekelen op 28-07-2022 om 16:51 uur

    Noah , succes.

Reageer op dit bericht (“Talentvolle Noah Haase maakt opwachting in eerste team! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)