Badminton Vereniging Almere

Kirsten de Wit blijft in het geel!

We hebben nog enkele spelers nog niet aangekondigd, de ontknoping nadert... Kirsten de Wit, het talent van Nederland op het moment, is ook komend seizoen weer in het geel te bewonderen.

De technische staf is zeer content met het aanblijven van Kirsten. In juni won zij nog 3 nationale jeugdtitels en was ze onverslaanbaar. Het zal niet lang meer duren totdat zij ook senioren titels binnen gaat slepen. Het is een kwestie van tijd, wat ons betreft. Hieronder een stukje van Kirsten zelf:

Ik ben erg enthousiast om komend seizoen weer voor het eerste team van Almere uit te mogen komen! Na een mooi eerste seizoen te hebben gespeeld vorig jaar, hoop ik de lijn volgend jaar door te kunnen trekken om komend jaar weer te kunnen strijden voor het landskampioenschap. We gaan er dit seizoen weer met zn allen vol tegen aan, met het hele team en al zijn geweldige supporters.

Kirsten, wij wensen je heel veel succes komend seizoen, we gaan weer van je genieten aan de kant van het veld. Let's go!

Reageer op dit bericht (“Kirsten de Wit blijft in het geel! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)