Badminton Vereniging Almere

Trainingen wedstrijdspelers seizoen 2022/2023

Hoewel de zomer in volle gang is, zitten de commissieleden alweer met hun hoofd bij het nieuwe seizoen. We kunnen niet wachten en de voorbereidingen voor het seizoen 2022/2023 zijn dus weer in volle gang. Vanaf dinsdag 23 augustus 2022 begint het nieuwe seizoen officieel! Op dit moment zijn er al een tijdje geen corona maatregelen meer en we zijn enorm aan het duimen dat dit het hele seizoen zo blijft. Zoals gebruikelijk hebben we onze trainingen voor de wedstrijdspelers op de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag gepland. Inschrijven voor de trainingen blijft verplicht via SuperSaaS*, behalve voor de woensdagavond training.

*Link SuperSaaS: https://www.supersaas.nl/schedule/BVAlmere/Inschrijven_training

Dinsdagavond
Tijd: 19.00 - 21.00 uur
Groep 1 en 2: De teams spelende in de:
• Eredivisie
• Eerste divisie
• Tweede divisie
• Derde divisie
Reservespelers/gastspelers: Hans van Os, Stephan Branderhorst, Merel Oosterling, Mike Proost, Shanice van Stenus, Tristan Eshuis, Walter Budding.
Trainers: Dave Khodabux, Emmy Vlaar en Raymond Bonsee

Tijd: 21.00 - 22.30 uur
Groep 3: De teams spelende in de:
• Vierde divisie
• Vijfde divisie
• Zesde divisie
• Zevende divisie
• Mannen Veer
Reservespelers/gastspelers: Arjan Rodenburg, Daniel Verkerk, Jos Kuipers, Joyce Laudy, Marjolein Berkhout, Mattijs Wiersma, Nienke Berkelmans, Nora Sacranie, Tim Groen, Anne Kok, Edwin Gijsen, Ferry Voortman, Maya van de Schoor, Muriëlle Tichelaar, Patricia Ouwehand, Quinn Jens, Robert Rosendal, Yevgen Shelomov, Yvonne de Ron-Reints, Roel Odijk, Debbie Poulus, Jacqueline Dekker-Viejou, Maaike Holleman-van Duuren, Vijay Siva, Infant Jesus.
Trainer: Raymond Bonsee

Woensdagavond
Tijd: 20.00 - 21.30 uur
Groep 4: De teams spelende in de:
• Achtste divisie
• Mannen Nylon
Gevorderde recreanten/reservespelers/gastspelers (indien ruimte beschikbaar): Monique Berns, Myrthe van Dam, Nienke Stegink, Ronald Blok, Sander van Kleef, Sanne Heldens.
Trainer: Eddy Odijk

Donderdagavond
Tijd: 19.00-21.00 **
Groep 2 en 3 ***: De teams spelende in de:
• Tweede divisie
• Derde divisie
• Vierde divisie
• Vijfde divisie
• Zesde divisie
• Zevende divisie
Reservespelers/gastspelers: Merel Oosterling, Mike Proost, Shanice van Stenus, Tristan Eshuis, Walter Budding, Arjan Rodenburg, Daniel Verkerk, Jos Kuipers, Joyce Laudy, Marjolein Berkhout, Mattijs Wiersma, Nienke Berkelmans, Nora Sacranie, Tim Groen, Anne Kok, Edwin Gijsen, Ferry Voortman, Maya van de Schoor, Muriëlle Tichelaar, Patricia Ouwehand, Quinn Jens, Robert Rosendal, Yevgen Shelomov, Yvonne de Ron-Reints, Roel Odijk, Debbie Poulus, Jacqueline Dekker-Viejou, Maaike Holleman-van Duuren, Vijay Siva, Infant Jesus.
Trainers: Emmy Vlaar en Erik Staats
** Ook dit seizoen is er in overleg met de trainers gekozen om te starten met één trainingsgroep op donderdag. De opkomst van de afgelopen jaren laat zien dat één groep voldoende ruimte biedt voor de spelers. Indien het toch nodig blijkt, zal er een tweede groep ingevoerd worden. Indien dit nodig is, zullen de start- en eindtijd wijzigen.
*** Spelers uit de ere en eerste divisie mogen meetrainen maar voor hun is de vrijdag training verplicht. Indien de training vol is (=40 spelers) hebben spelers uit 2e t/m 7e divisie voorrang.

Vrijdagavond
Tijd: 18.45 - 20.15 uur
Groep 1: De teams spelende in de:
• Eredivisie
• Eerste divisie
Reservespelers/gastspelers: Hans van Os, Stephan Branderhorst.
Trainer: Dave Khodabux

Mis je jezelf op de lijst? Stuur even een mail naar senioren@bvalmere.nl .
De afdeling Senioren wenst iedereen een blessurevrij en succesvol seizoen 2022/2023!

De hier genoemde trainingstijden en -groepen gelden alleen voor het huidige seizoen. De tijden en groepen kunnen elk seizoen veranderen afhankelijk van o.a. aantal leden, beschikbaarheid van trainers en beschikbaarheid van trainingsruimte.

Reageer op dit bericht (“Trainingen wedstrijdspelers seizoen 2022/2023 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)