Badminton Vereniging Almere

Ben jij goed verzekerd?

Het is verstandig om uw wensen in kaart te brengen en te inventariseren hoe vaak u gebruikt maakt van een fysiotherapeut. Tot 1 januari 2023 heeft u de mogelijk om van zorgverzekeraar te wisselen. Blijft u bij uw huidige verzekeraar, dan kunt u tot 31 januari 2023 van aanvullende verzekering wisselen.

Om u te helpen hebben wij alles voor u op een rij gezet. Dit zijn naar ons idee de beste opties. Het kan dus zijn dat u uw zorgverzekering niet terugziet in de tabel. VB heeft met alle zorgverzekeraars een contract.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Milicia Lokker onze club fysio. Zij zal uw vragen verder beantwoorden of als het buiten haar expertise valt, uw verwijzen naar de juiste persoon.

M: +31(0)652360652
E: milicia@veelbeter.nl

Reageer op dit bericht (“Ben jij goed verzekerd? ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)