Badminton Vereniging Almere

Play offs binnen handbereik in laatste competitiewedstrijd F.I.T. Almere

In de laatste wedstrijd van het tweede competitiedeel speelt het team van coach Dave Khodabux tegen VELO Badminton uit Wateringen. VELO is al uitgeschakeld voor de play-offs maar dat wil niet zeggen dat ze zich al gewonnen geven.

F.I.T. Almere

De laatste twee wedstrijden werden met maar liefst 8-0 verloren en VELO zal niet drie keer op rij dik willen verliezen. De vorige ontmoeting tussen VELO en F.I.T. Almere eindigde in Wateringen in een 2-6 overwinning voor de Almeerders. Niets is zeker dus de wedstrijd zal serieus worden genomen om het benodigde punt binnen te halen. Als F.I.T. Almere echter dik weet te winnen, zit er misschien zelfs nog een tweede plaats in, mits er tussen de wedstrijd van DKC/Duinwijck een grote winst wordt genoteerd voor één van beide clubs. De tweede plek geeft recht op een thuiswedstrijd in de tweede ontmoeting in de play-offs, waar eventueel een golden game gespeeld kan gaan worden. Dit thuisvoordeel is ook nog iets om voor te spelen.

Al met al een goede reden om team 1 aan te komen moedigen. De wedstrijd wordt zaterdag gespeeld in sporthal Raggers en de aanvang is 19.00 uur.
Zoals altijd is de toegang gratis maar je kan de wedstrijden ook weer op ons YouTubekanaal volgen.

F.I.T.

Reageer op dit bericht (“Play offs binnen handbereik in laatste competitiewedstrijd F.I.T. Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)