Badminton Vereniging Almere

Zondag F.I.T. Almere op bezoek bij koploper Dunlop-BC DKC

De eindfase van de kampioenspoule is aangebroken en uiterlijk volgende week is één finalist bekend en zijn de tickets voor de play-offs verdeeld. Het is weer een dubbelweekend maar F.I.T. Almere is zaterdag vrij.

F.I.T. Almere

Een rechtstreekse finaleplaats is niet reëel maar een plaats in de play-offs is wel in zicht. Een goed resultaat tegen het sterke DKC helpt wel om die te bereiken. De vorige twee ontmoetingen eindigden in een 4-4 gelijkspel. DKC won afgelopen weekend met maar liefst 8-0 bij VELO en toonde daarmee hun kracht. Met kopman Mark Caljouw in de gelederen van DKC begint de wedstrijd zondag om 13.30 uur in Sporthal Hogeveld te Den Haag.

F.I.T.

Reageer op dit bericht (“Zondag F.I.T. Almere op bezoek bij koploper Dunlop-BC DKC ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)