Badminton Vereniging Almere

Team 12 en 14 kampioen in Bondscompetitie

Afgelopen weekend voltrok zich het laatste weekend van de bondscompetitie (op de Eredivisie na natuurlijk). De competitie werd zeer feestelijk afgesloten bij de laatste wedstrijd van zowel team 12 als team 14. Beiden werden zij in een thuiswedstrijd kampioen!

Team 12 komt uit in de 6e divisie en bestaat uit 6 talentvolle jonge spelers: Sara, Caitlin, Yasmin, Colin, Nathan en Quinlen. Alle spelers zijn dit jaar doorgestroomd naar de senioren en zijn direct vliegend van start gegaan. We zijn benieuwd wat voor mooie toekomst deze toppers tegemoet gaan!

Team 14 komt uit in de 7e divisie en bestaat uit Wouter, Richard, Tim, Esmee, Sandra en Denise. Dit team heeft hard gewerkt voor de winst, elke training waren zij van de partij om te werken aan het kampioenschap. Trainer Raymond was dan ook, vol trots, aanwezig en stond te springen toen de confetti kanonnen afgingen om het kampioenschap te vieren!

Alle spelers, van harte gefeliciteerd met deze top prestatie!!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. William op 25-02-2023 om 12:46 uur

    Toppers!

Reageer op dit bericht (“Team 12 en 14 kampioen in Bondscompetitie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)