Badminton Vereniging Almere

Trofea Junior Master (1/2 april) & F.I.T. Master Toernooi (8/9 april) 2023

Badminton Vereniging Almere organiseert in april weer 2 Master-toernooien. Op zaterdag 1 en zondag 2 april 2023 het TROFEA JUNIOR MASTER TOERNOOI (deel uitmakend van het Junior Master Circuit) en op zaterdag 8 en zondag 9 april 2023 het F.I.T. Master toernooi Almere 2023 (deel uitmakend van het Master Circuit).

Beide toernooien worden gespeeld in Sporthal Raggers. Er worden weer veel toppers verwacht uit heel Nederland. Vorig jaar hebben we weer een succesvolle editie van het Master toernooi mogen organiseren. Lees hier het verslag terug. Het Junior Master heeft 3 jaar niet plaats gevonden door de corona crisis, maar we hopen dit jaar weer veel deelnemers te mogen ontvangen in ons sportcomplex!

Spelgerechtigdheid F.I.T. Master toernooi Almere 2023
Gerechtigd tot deelname zijn allen die lid zijn van Badminton Nederland of een bij de BWF aangesloten organisatie. Inschrijvers dienen te voldoen aan:

- Master klasse voor spelers met 1469 punten of meer op de NRB
- Categorie 4 voor spelers met 627 t/m 1468 punten op de NRB
- Categorie 6 voor spelers met 300 t/m 626 punten op de NRB

Spelers zijn vrij zich in te schrijven in een hogere categorie dan de categorie waar zij op grond van de punten op de NRB voor in zouden moeten schrijven.

Het inschrijfgeld voor het toernooi bedraagt € 10,- per onderdeel, dit is inclusief de toernooibijdrage voor Badminton Nederland.

De mogelijkheid tot inschrijving sluit uiterlijk 18 maart 2023 of zoveel eerder als het maximum aantal partijen is bereikt. Inschrijven is uitsluitend hier mogelijk.

Spelgerechtigdheid Trofea Junior Master Almere 2023
Gerechtigd tot deelname zijn allen die lid zijn van de Badminton Nederland of één bij de BWF aangesloten organisatie. Er kan in de volgende groepen worden ingeschreven:

- Groep U17 : zij die geboren zijn in 2007 of later
- Groep U15: zij die geboren zijn in 2009 of later
- Groep U13 : zij die geboren zijn in 2011 of later
- Groep U11 : zij die geboren zijn in 2013 of later

Het Junior Master-circuit bestaat uit 4 klassen: U11, U13, U15 en U17.
Iedere klasse heeft twee Junior Master onderdelen: ME en VE.

Het inschrijfgeld voor het Trofea Junior Master Almere 2023 bedraagt €10,- per onderdeel, dit is inclusief de toernooibijdrage voor Badminton Nederland.

De mogelijkheid tot inschrijving sluit uiterlijk 11 maart 2023 of zoveel eerder als het maximum aantal partijen is bereikt. Inschrijven is uitsluitend hier mogelijk.

Bij vragen kan er contact opgenomen worden met de toernooileiding via toernooi@bvalmere.nl .

Tot in Almere!

Met vriendelijke groet,

Toernooicommissie BV Almere

Reageer op dit bericht (“Trofea Junior Master (1/2 april) & F.I.T. Master Toernooi (8/9 april) 2023 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)