Badminton Vereniging Almere

Badminton Vereniging Almere organiseert Trofea Junior Master Almere 2023

Badminton Vereniging Almere organiseert binnenkort op zaterdag 1 en zondag 2 april 2023 het TROFEA JUNIOR MASTER TOERNOOI 2023 (deel uitmakend van het Junior Master Circuit). Het Junior Master toernooi bij Badminton Vereniging Almere heeft de afgelopen 3 jaar niet plaats gevonden door de coronacrisis, dus we zijn blij dat we dit jaar weer veel deelnemers mogen ontvangen in ons sportcomplex Raggers!

Ook deze editie van het toernooi wordt weer gesponsord door Trofea Sportprijzen in Almere. We zijn blij dat onze jarenlange samenwerking nogmaals heeft geresulteerd in sponsoring van dit toernooi in 2023.

Het toernooi bestaat uit de volgende categorieën:
• Groep U17 : zij die geboren zijn in 2007 of later
• Groep U15: zij die geboren zijn in 2009 of later
• Groep U13 : zij die geboren zijn in 2011 of later
• Groep U11 : zij die geboren zijn in 2013 of later

U11
Het aantal deelnemers in de U11 categorie is helaas beperkt. Er zal daarom alleen gespeeld worden in de onderdelen JE en ME, waarbij in beide onderdelen in poulevorm wordt gespeeld. Bij de jongens is Arnav Behera van Ibain de hoogstgeplaatste speler en bij de meisjes is dat Dakshita Goyat van OSM Badminton. We hopen in de toekomst meer inschrijvingen te krijgen van de jongste spelertjes.

U13
Hier zijn gelukkig alle onderdelen gevuld, vooral bij de JE. Daar zullen 4 poules gespeeld worden en uiteindelijk een afvalschema om tot de winnaar te komen. Sri Nidhi Nandam van Martinus Amstelveen is een van de grote kanshebsters bij de meisjes. Zij is 2e geplaatst in de single en mix. En 1e geplaatst in de dubbel. Ze krijgt daarbij grote concurrentie van Minh-Anh Bui van BC Drop Shot, welke 1e geplaatst is in de single en mix. Bij de mannen zijn de kansen meer verspreid, maar heeft Yatharth Aggarwal van BV Amsterdam de 1e plaatsing in de single.

U15
Onze eigen speler Quinlen Chau is bij de jongens hoog ingeschat om prijzen te pakken. Bij zowel de single als de dubbel staat hij 1e geplaatst. Bij de meisjes is Nina Bage van BC ’T Roat favoriet. Zowel bij de meisjes dubbel als de mix is zij 1e geplaatst. In de single als 2e achter Neha Nandam van Martinus Amstelveen. Almeerder Sara Staats is 2e geplaatst in het meisjesdubbel samen met Mette Kool van Duinwijck.

U17
De meeste inschrijvingen zijn gedaan in deze categorie, waardoor er bij de jongens single zelfs playoffs gespeeld worden voordat het afvalschema begint. Dion Hoegen van BC Oosterhout is favoriet bij de jongens. Hij staat 1e geplaatst in de single en dubbel. In de mix staat hij 2e geplaatst. Ook doet Almeerder Joély Cornet mee en staat 2e geplaatst in de dubbel. De mix speelt hij met mede-Almeerder Gwenyth Tan.

Kijk voor alle plaatsingen en de actuele speelschema’s hier.

Fysiotherapeut
Tijdens het toernooi zal er op beide dagen een fysiotherapeut aanwezig zijn om, indien nodig, de spelers te behandelen bij blessures of andere pijntjes. De fysiotherapeut Milicia Lokker is werkzaam bij Veel Beter. Kijk voor meer informatie op https://www.veelbeter.nl/ .

Kantine
We zijn blij om te vermelden dat de vernieuwde kantine van het sportcomplex is op 24 maart j.l. weer is heropend. De nieuwe uitbaters hebben hun best gedaan om in korte tijd de kantine te moderniseren en te voorzien van een nieuwe look. We zijn blij dat we onze spelers en begeleiders weer kunnen voorzien van een drankje en hapje tijdens het toernooi. Betaling kan alleen gedaan worden via PIN.

Locatie
Het toernooi zal worden gespeeld in:
Sportcomplex Raggers (10 banen)
Bongerdstraat 6
1326 AB Almere

Reageer op dit bericht (“Badminton Vereniging Almere organiseert Trofea Junior Master Almere 2023 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)