Badminton Vereniging Almere

Ga met de bus naar halve finale Eredivisie op 11 maart

Na een spannende eerste halve finale in Almere zal a.s. zaterdag 11 maart de beslissende halve finale van de Play Offs Eredivisie plaatsvinden in Den Haag. F.I.T. Almere en Dunlop-DKC gaan uitvechten wie 25 maart in de finale tegen Duinwijck aan mag treden. Uiteraard willen we dus zoveel mogelijk supporters meenemen naar Den Haag om onze toppers aan te moedigen! Na de peiling van de animo hebben we een bus voor maximaal 30 leden geregeld voor 11 maart.

De kosten voor het busvervoer zijn € 15,00 per persoon.
Zorg er voor dat je je snel inschrijft, er is plek voor maximaal 30 mensen en de toewijzing van de plek gaat op volgorde van inschrijving via onze site. Mocht de bus vol zitten en je niet meer mee kunnen, dan hoor je dit zo snel mogelijk na de aanmelding. Inschrijven voor het busvervoer verplicht tot betaling. Inschrijven kan alleen als lid van de BV Almere.

De bus vertrekt om 17.00 uur vanaf sporthal Raggers. De wedstrijd zal om 19.00 uur starten, maar er wordt ook veel drukte verwacht op de weg door mogelijke aangekondigde demonstraties op de A12.

In de week voor de halve finale wordt een betaalverzoek via de mail verstuurd naar de persoon die de aanmelding heeft gedaan. Indien de dag voor de finale nog niet is betaald zal dit gepast moeten worden gedaan voor aanvang van de reis.

Het zou goed zijn om allemaal in de clubkleuren te komen zodat we als een groot geel blok achter F.I.T. Almere staan!
Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar senioren@bvalmere.nl .

Aanmeldformulier busrit 11 maart 2023

Reageer op dit bericht (“Ga met de bus naar halve finale Eredivisie op 11 maart ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)